onsdag den 19. september 2012

Grønne fingre...

...kan jeg desværre ikke prale med, at jeg har. Normalt plejer jeg at slå alt grønt ihjel omkring mig (hvis man da lige ser bort fra alt ukrudtet, der storetrives i haven;-)). Ude på terrassen var en tomatplante skudt op imellem fliserne. Jeg har længe haft planer om at flytte den, men ting tager jo som bekendt tid;-). I søndags fik jeg så endelig taget mig sammen. Fik pillet et par terrassefliser eller fem op, så jeg rigtig kunne komme til planten. Det lykkedes mig at få tomatplanten op af jorden - dog ikke uden at knække roden. Hmm det var det der med de grønne fingre eller mangel på samme... Tomatplanten har nu stået inde de sidste par dage og det er ikke uden stolthed i stemmen, at jeg nu kan fortælle, at den vokser og blomstre helt vildt. Og som om det ikke var nok, så er den første tomat også kommet til syne. Mums jeg glæder mig til at smage den:-), men mest af alt så er jeg s** stolt og hvis jeg kigger længe nok på mine fingre, så tror jeg også, at jeg kan se dem antage en svag lysegrøn farve;-).

Min stolthed:-)

tirsdag den 11. september 2012

Lykken er...

Lykken er at få lov til at sove i ynglings blusen med de ny indkøbte håndboldsko i favnen:-)


Det kan vist kun blive større, hvis han havde fået lov til at sove med skoene på;-)


mandag den 10. september 2012

Biologi

Nogen vil måske mene, at vi er beriget med et dejligt dyreliv i haven - Jeg er nu ikke helt så sikkert på, hvor positiv jeg ser på det, når nu havens liv også omfatter mus, skrubtusser, dræbersnegle, firben, flagermus og edderkopper. Jeg skal være den første til at indrømme, at jeg til tider har svært ved at dele børnenes begjestring for disse skabninger. Den anden dag udspillede der sig dog en sjov episode, hvor en af drengene kommer styrtende ind og råber; "Mor, mor, jeg har lige set et af de der dyr med lang hale". " Nåh et firben" spørger jeg.  "Ja og firbenet flyver lige nu oppe i vores vindue" var svaret:-D. Det var alligevel for spændende til, at jeg kunne lade det forbigå - Et flyvende firben!!! Det flyvende firben viste sig dog at være en smuk guldsmed, der desværre ikke overlevede kampen mod edderkoppensspind i vinduet.

Det flyvende firben;-D

søndag den 9. september 2012

Workshop

Sidste søndag afholdte jeg en cupcakeworkshop for 11 drenge i alderen 5-11 år. En (ren) fornøjelse at se alle de drenge kaste sig over opgaven med stor iver og kreativitet. Lige i starten lod drengene sig meget inspirere af de cupcakes jeg havde lavet - netop til inspiration, men der gik ikke lang tid, førend de slap deres kreativitet løs og fik kreeret noget flotte og unikke cupcakes. Og jeg behøves vel ikke at sige, at hver og en af drengene var meget stolte af resultatet:-).

Dyb koncentration...

Bordet efter drengene har været i gang noget tid:-)

Det færdige resultat (mine inspirationscupcakes ses på det store billede)

Flere cupcakes...

Skulle du også ha' fået lyst til at afholde en cupcakeworkshop, så læs mere her.